Havaneres per dues bones causes

Aquest mes de juny, el grup Els llobarros platejats, de Cant Coral Barcelona, ha fet dues cantades d’havaneres amb finalitat solidària.

Així, el divendres 9 de juny, a les 20 hores, al Hostel InOut va tenir lloc un sopar amb cantada d’havaneres i cremat, a benefici d’Icària Iniciatives, una entitat sense ànim de lucre que proporciona suport i oportunitats laborals a persones amb discapacitat intel·lectual. Cal dir que, entre els 70 comensals que van gaudir de la vetllada, hi havia Juan José López Burniol, vicepresident de la Fundació de “la Caixa” i conseller de CaixaBank.

Ja fa anys que el grup d’havaneres de la Soci fa aquesta cantada al Hostel InOut, però aquesta era la primera després de l’aturada per la pandèmia. Es tracta d’una cantada participativa, en la qual es facilita un cançoner, perquè tothom pugui cantar amb ells. En acabar, es dona protagonisme als joves treballadors, que ja esperen el moment de pujar a l’escenari.

La segona actuació d’Els llobarros platejats va tenir lloc el dilluns 12 de juny, a la residència de la tercera edat Gerard Manresa, de Sant Andreu de la Barca. A l’actuació, hi havia un centenar d’avis i àvies de la residència, que es van animar a cantar amb el grup de la Soci. Tal com descriu Josep Mitjans, delegat de Cant Coral Barcelona, “és una experiència increïble, perquè els veus emocionar-se quan canten amb nosaltres. Són molt agraïts.” I no n’hi ha per menys, la música et transporta, i cantar sempre és una alegria.

Enhorabona per aquestes dues iniciatives!

Entrada anterior
Lectura Barcelona convida Eduard Márquez per parlar sobre “1969”
Entrada següent
Montaña Navarra reinicia l’activitat
Menú