Golf com a eina solidària

Golf Girona va organitzar un torneig a benefici de l’Associació Traçant Camins, ens ho explica el delegat, Josep Busquets:

          La Secció de Golf Girona vàrem disputar un torneig de Pitch & Putt Parelles Fourball, que es van adjudicar Miquel Güibas i Enric Tarradellas, amb 45 punts a la targeta.

          El propòsit era trobar-nos per passar una bona estona jugant al nostre esport favorit, desitjar-nos unes bones Festes i en especial, en el decurs del dinar, recollir fons per ajudar econòmicament a l’Associació Traçant Camins, entitat que col·labora amb La Sopa (centre d’acolliment i serveis socials) i té com a objectiu donar suport material i emocional a les persones sense llar.

          L’import recaptat el vàrem lliurar a l’esmentada associació.

La seva presidenta Teresa Castanys i en Josep Fages, voluntari, van agrair aquesta col·laboració i ens van explicar que la destinaran a la compra de roba d’abric, mitjons, motxilles… per lliurar als sense sostre que ho necessitin.

          Ens deien que tot i que el suport material és important, se n’han adonat que encara ho és més l’acompanyament, el suport emocional. La solitud és habitual en les persones sense llar i que algú les escolti, les assessori, les animi és molt important per a elles.

          ‘Drive’ solidari!

Entrada anterior
La ‘calçotada’ de Caminants Barcelona a Valls
Entrada següent
Música Popular Tenerife canta per a la gent gran
Menú