Golf Barcelona impulsa la solidaritat en tres tornejos benèfics

Aquest any 2023, Golf Barcelona ha participant activament en tres tornejos solidaris que han tingut un impacte significatiu en diferents comunitats necessitades.

Queviures per als més desafavorits
El primer torneig va tenir lloc el 26 d’abril al Golf Costa Daurada, a Tarragona. Amb la participació de 75 jugadors, l’esdeveniment va ser tot un èxit. Tot el que es va recaptar va ser destinat a l’organització benèfica L’Hora de Déu, que té com a missió cobrir les necessitats bàsiques de les famílies més desfavorides. Les donacions van permetre proporcionar lots de queviures que incloïen aliments essencials com pasta, arròs, llegums, tonyina, tomàquet, cacau en pols, llet, ous, melmelada i altres productes necessaris.

Inclusió social
El segon torneig, que va tenir lloc el 10 d’octubre al Golf Raimat a Lleida, va reunir a 68 jugadors amb un únic propòsit: recollir fons per a Càritas Lleida, que treballa per a les persones més empobrides i excloses, i per a una societat més justa i solidària.

Transport solidari
El darrer torneig va tenir lloc el 9 de novembre al Pitch & Putt Handicap 1, a Llavaneres. Amb la participació de 66 jugadors, es va recaptar fons per a l’entitat Missioneres de la Caritat Germanes de Calcuta. Aquests fons seran destinats a cobrir les despeses dels transports solidaris que l’organització realitza setmanalment, demostrant com el golf també pot tenir un impacte directe en les vides de les persones necessitades.

Els companys i companyes de Golf Barcelona, a través d’aquests tornejos benèfics, han demostrat que la passió pel golf es pot fusionar amb la solidaritat, tot creant un canvi positiu en les comunitats més vulnerables. Hole in one per a causes humanitàries!

Entrada anterior
Visita guiada pels mercats de Nadal
Entrada següent
Nadal a la Soci
Menú