Gastronomía Burgos col·labora amb Creu Roja

La secció Gastronomía Burgos va mobilitzar els seus efectius per assumir el control d’avituallament i l’acompanyament en la II Marxa Nocturna Solidària, que va tenir lloc a la capital castellana, amb l’objectiu de recollir productes d’higiene a favor de Creu Roja Espanyola.

          Amb Enrique de la Cuesta encapçalant el grup de la secció burgalesa, i en perfecta sincronització amb els Voluntaris de CaixaBank, que també van participar en l’activitat, la ‘moguda’ va començar a les 19 hores:

          «El primer que van fer va ser tenir cura de la recollida dels productes d’higiene, que van ser molts ja que vam descarregar dues furgonetes plenes fins a dalt de la Creu Roja», explica el delegat.

De 21.00 a 24.00 hores

En aquest marc, cap a les 21 hores, «va començar la marxa a Agés per, una hora més tard, sobre les deu del vespre, arribar a Santovenia de Oca, on vam repartir l’avituallament als participants en la marxa», continua relatant l’Enrique. «Vam repartir ous fregits, xoriço i morcilla».

          Cap a dos quarts de dotze, els participants van començar a arribar novament a Agés, on finalitzava el circuït d’anada i tornada de la prova solidària. La inscripció implicava una donació de productes d’higiene (sabó, gel, bolquers…).

          «A mesura que la gent anava arribant, els vam repartir repartir xocolata desfeta amb pa de pessic, explica el delegat. Passada la mitjanit, la missió s’havia completat. Enhorabona!

Entrada anterior
Alacant en la modernitat, visita més que interessant
Entrada següent
Ciclisme Girona gaudeix els 150 km de l’OncoBike
Menú