Gastronomía Bilbao i Gastronomía Burgos junts en un taller online

El divendres 5 de maig, la secció de Gastronomía Bilbao, dirigida pel delegat, José Hurtado de Mendoza, va comptar amb la secció de Gastronomía Burgos, capitanejada per Enrique de la Cuesta, tot programant un taller online monogràfic sobre la poma del famós Valle de las Caderechas, ubicat a la província de Burgos.

Entre els plats que es van preparar hi va haver una “Gilda de les Caderechas” amb el formatge de cabrales i un amaniment de tomàquet cherry i vinagre de poma artesà, una amanida en forma de flor, un tàrtar de pernil ibèric sobre ceviche de poma, un milfulls amb textura de poma i el sabor de les botifarres de Rioseras i una poma rostida amb un toc de mel natural i un toc de gelat de Macadàmia.

Una jornada de fraternitat meravellosa que les dues seccions esperen poder repetir més endavant en una modalitat física per poder brindar en persona amb la sidra burgalesa de Corconde, que va ser el maridatge perfecte durant tot el menú.

Si algun membre de la Soci vol més informació sobre aquesta jornada, així com les receptes i fins i tot algun vídeo, pot posar-se en contacte amb secciongastronomiaburgos@gmail.com.

Entrada anterior
Edificis viatgers de Barcelona: Visita guiada
Entrada següent
Cicle de música i natura: Antonio Vivaldi i “Les quatre estacions”
Menú