Fotografia Girona: enfocar, clicar i clavar-la!

Amb Manel Pérez encapçalant el grup, els companys de Fotografia Girona van dur a terme una sortida de ‘treball’ intens a l’embassament de Sau, “concretament al antic poble de Sant Romà de Sau, aprofitant la poca reserva d’aigua que hi ha”, comenta el delegat.

          L’objectiu era posar en pràctica les seva creativitat per retratar un escenari molt suggerent i amb molt de potencial: “Es tracta d’un paisatge meravellós, amb les cingleres de Tavertet i l’Avenc en tot el seu esplendor, el campanar de Sant Romà i les restes d’algunes cases, així com el cementiri…”, afegeix el Manel.

          Amb una posada en escena tan lluïda, els fotògrafs gironins van poder afilar l’enginy per aconseguir unes “fotografies molt expressives”. Dita la qual cosa, “la veritat és que vam marxar amb el mal regust d’haver-nos trobat un panorama amb una reserva d’aigua tan baixa”.

Visita a Rupit

A continuació, el grup dels fotògrafs gironins va enfilar una pista forestal que els va portar fins a la localitat de Rupit, “l’altra perla del Collsacabra, on tot i no poder presenciar el salt d’aigua del Sallent, justament per manca d’aigua, vam gaudir de tots els racons que ofereix aquesta bonica població”, conclou el delegat gironí.

          Els de Fotografia Girona enfoquen, ‘cliquen’ i la claven! T’hi apuntes?…

Entrada anterior
Tenerife: el ‘maridatge’ que sempre funciona!
Entrada següent
La ‘calçotada’ de Caminants Barcelona a Valls
Menú