Final de temporada de Pàdel Barcelona

El Padel Top Club de l’Hospitalet de Llobregat va ser l’escenari on va tenir lloc el torneig de cloenda de temporada de Pàdel Barcelona.

Un total de 16 parelles va disputar primer una fase de grups, en els quadres masculí i femení, i posteriorment, eliminatòries amb enfrontaments marcats per la classificació prèvia. “El format obligava, com a mínim, que cada parella jugués tres partits”, explica el delegat de la secció, Joan Armengol.

Després d’una jornada molt intensa, el torneig masculí se’l va adjudicar la parella formada per Josep Otero i Jordi Colomé, que a la final es va imposar a Alfonso Rodríguez i Héctor Martín.

En el quadre femení es va produir una circumstància molt poc habitual, un triple empat entre tres parelles: les formades per Vera Sanahuja i Aída Rodríguez, Cristina Raventós i Mercedes Moral, i Maite Ferrara i Ana Pérez. I és que aquests tres duets van empatar en tot: en partits guanyats i en diferència de jocs. “Després de deliberar sobre les opcions que es podien valorar, es va decidir declarar guanyadores les tres parelles”, indica Joan Armengol.

Ben jugat!

Si tu també tens ganes de participar la propera temporada en aquesta secció, apunta-t’hi aquí!

Entrada anterior
Senderismo Alicante col·labora amb l’Associació Despertar
Entrada següent
Descobreix els descomptes de la soci
Menú