‘Experiència Soci’, en Família

Pares i fills van representar conjuntament una versió lliure del ‘Poema del Pessebre’

“Quan tindràs l’oportunitat de fer una obra de teatre amb el teu fill?”, reflexionava un dels pares mentre es vestia de pastoret per prendre part en la representació, juntament amb la seva filla. “Avui fem teatre mami!, és el primer que m’ha dit la meva filla quan s’ha despertat, està il·lusionadíssima”, afegeix una mare pastoreta.

Organitzada per la secció Soci en Família, pares i fills van participar en una activitat preciosa per representar el Poema del Pessebre de Joan Alabreda, adaptat a l’ocasió i acompanyant de versions noves i  fresques del  cançoner nadalenc tradicional.

Pares i fills a l’escenari

Per Nadal, teatre en família va tenir lloc a l’auditori del local social, que es va omplir de familiars i amics.

El muntatge va ser realment molt treballat, ja que incloïa un audiovisual amb imatges de les escenes que es representaven i amb veus enregistrades per dos actors de la companyia la Teatral.

Els actors grans i petits a l’escenari, interactuaven amb els personatges de l’audiovisual per representar les escenes més emblemàtiques del Naixement de Jesús fins a l’arribada d’uns Reis d’Orient, uns Mags molt ‘especials’, al portal. Ses Majestats van deixar els menuts bocabadats!

La Soci la servei de la família. Aquesta és la idea.

Entrada anterior
La GastroFesta solidària de Burgos
Entrada següent
La Banda toca per una bona causa
Menú