Èxit rotund a la setmana d’Esquí Girona i Esquí Madrid a la Vall d’Aran

La setmana d’Esquí Girona, que es va celebrar del 21 al 27 de gener a la Vall d’Aran, va ser tot un èxit amb la participació de 83 entusiastes esquiadors. L’esdeveniment, que va tenir lloc a l’acollidor i familiar Hotel Lacreu de Salardú, va oferir als participants una experiència única amb serveis de qualitat i una gastronomia immillorable.

La trobada va començar amb una càlida recepció diumenge al vespre a la Sala Baqueira de l’hotel, on es va realitzar el lliurament de forfets, la presentació de la setmana i es van resoldre dubtes, tot acompanyat d’una copa de cava de benvinguda. A més, es va estendre la invitació als companys de la secció Esquí Madrid, que també es trobaven a la Vall d’Aran aquella mateixa setmana, cosa que va fer la trobada encara més memorable.

La setmana va començar amb els tres primers dies molt bons per esquiar i gaudir de molt bon temps i sol. Els dos últims dies, amb molt de sol i augment de les temperatures, els esquiadors, com a bons coneixedors de la vall, ho van solucionar esquiant cara sud al matí i cara nord a la tarda. 

D’entre tots els participants, 12 van completar el “Curset d’esquí”, i 6 dels quals van aconseguir medalles. Moltes felicitats als guanyadors!

El dimarts, es va fer la fotografia de grup al Pla de Beret, amb la participació també dels companys de la secció Esquí Madrid, encapçalada per Esperanza López, qui comenta “hem estat acollits estupendament per la secció de Girona! Ha estat una magnífica experiència compartir la nostra afició amb aquesta secció tan nombrosa i divertida. A més, hem gaudit tot el que hem pogut de l’esquí, malgrat les dificultats que ens està oferint aquest hivern per l’escassetat de neu”.

El divendres al vespre, després de sopar, es va realitzar la cloenda amb “gintònics i infusions”, on es van compartir anècdotes i es van fer plans per a properes escapades. Alguns esquiadors van acordar una propera trobada a l’Escapada a Andorra, programada del 4 al 8 de març.

“Tot i les previsions meteorològiques inicialment negatives, la setmana a la Vall d’Aran es pot qualificar com una ‘molt bona setmana’, amb jornades d’esquí inoblidables i moments de camaraderia que han deixat empremta en tots els participants”, conclou Josep Foradada, delegat d’Esquí Girona.

Entrada anterior
Música Popular Tenerife: concert en un asil i dinar de final de curs
Entrada següent
Remo Valencia va a totes!
Menú