El creuer pel Rin amb la Soci: un preciós viatge

Una quinzena de companys i companyes de la Soci van gaudir, el mes de juny, del viatge que l’Associació, en col·laboració amb una agència de viatges, va organitzar per diversos països del centre d’Europa.

Es tractava d’un creuer fluvial pel Rin que, sota el títol “Els tresors del Rin, d’Amsterdam a Basilea”, oferia l’experiència de fer una travessia internacional per ciutats tan atractives com Amsterdam, Colònia, Koblenz, Mainz, Estrasburg, Breisach i Basilea. Un viatge per descobrir paisatges inoblidables, cultures diverses, monuments emblemàtics…

Segons una de les viatgeres que van gaudir-lo: “va ser un viatge molt maco, ben organitzat, en què vam visitar molts llocs, però, alhora, a un ritme agradable, sense estressar-nos”.

El grup de la Soci va estar format majoritàriament per parelles, que no es coneixien, però que van connectar a la primera. Tots van poder gaudir de la bona companyia, de la qualitat del vaixell, de l’amabilitat i el bon fer de la tripulació, de la gastronomia, i de l’intens i relaxat recorregut: després de 850 km i 17 rescloses, havien arribat al destí!

Si a tu també t’agradaria viure un creuer fluvial, el 24 de setembre tens una nova oportunitat. Aquesta vegada la proposta és fer de l’Himàlaia al mar de Xina, a bord del creuer que recorrerà “Del delta del Mekong als tresors d’Angkor”. Informa-te’n i inscriu-t’hi aquí.

Entrada anterior
Activitats Subaquàtiques Catalunya a les Illes Formigues
Entrada següent
Senderismo Alicante col·labora amb l’Associació Despertar
Menú