Descobreix la màgia de la intel·ligència artificial (IA)

El dimecres 15 de novembre, a les 18.30 h, vine a la seu social a descobrir què és la IA, de la mà de Xavier Herce, director i cofundador de Nemeda.io.

Després de fer una introducció sobre la IA, ens explicarà alguns casos pràctics en què ens pot ajudar en el nostre dia a dia.

Cuina intel·ligent
Imagina que tornes a casa després d’un llarg dia i obres la nevera, però no saps què cuinar amb els ingredients que tens. Amb l’ajuda d’una aplicació impulsada per IA, pots introduir els ingredients que tens a mà, i l’aplicació et proporcionarà receptes delicioses i fàcils de preparar. A més, pot adaptar-se a les teves preferències alimentàries, restriccions dietètiques o al·lèrgies, tot garantint un plat personalitzat i saborós cada vegada.

Assistent de viatge personalitzat
Planificar un viatge pot ser complicat amb tantes coses a tenir en compte: vols, allotjaments, activitats, etc. Amb un planificador de viatges basat en IA, pots obtenir suggeriments i itineraris personalitzats basats en les teves preferències, pressupost i durada del viatge. La IA pot fins i tot monitoritzar preus de vols en temps real per oferir-te les millors ofertes, assegurant-te un viatge sense problemes i dins del teu pressupost.

Artista digital: la IA com a eina creativa
Amb l’avantatge de la IA, ara pots transformar les teves idees en obres d’art visuals sense necessitat de ser un expert en dibuix o pintura. Introdueix una descripció o una idea bàsica, i la IA pot generar imatges o il·lustracions basades en la teva visió. A més, pots col·laborar amb la IA per refinar i personalitzar l’obra, tot combinant la teva creativitat amb la potència de la tecnologia.

Vine i disposaràs d’accés gratuït a chatGPT, un model de llenguatge impulsat per IA, capaç de generar text semblant a un humà basat en el context i converses passades. I també tindràs accés gratuït durant sis mesos a fermat.app, un llenç col·laboratiu on pots augmentar el teu propi flux de treball mitjançant IA: podràs compondre en qualsevol suport (text, imatges, botons) i crear les teves pròpies eines.

Apunta-t’hi aquí!

Entrada anterior
Recorrent el Camino de Santiago de Tenerife
Entrada següent
Visita a la Gran Lògia Femenina
Menú