Ciclisme Girona amb La Marató de TV3

El diumenge 17 de desembre, el Club Gravel Girona va organitzar una sortida en bicicleta per recollir fons per a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut sexual i reproductiva. Un grup de Ciclisme Girona va participar en la sortida, que va ser tot un èxit, amb un ambient envejable, temperatures perfectes i un sol radiant que va acompanyar els ciclistes en aquesta jornada solidària. Uns 100 apassionats de la bicicleta van convergir a Girona a les 8.30 h del matí, per gaudir d’una jornada única en suport d’una noble causa.

A les 9.00 h en punt, els ciclistes van prendre la sortida, dirigint-se cap a la pintoresca Comarca del Pla de l’Estany. El recorregut, que va travessar el Gironès i el Pla de l’Estany, va oferir un trajecte divers i emocionant, passant per pistes i corriols que es desplaçaven sota el majestuós massís de Rocacorba. Algunes de les rutes eren exigents per la pendent, però alhora molt agradables per la natura que envoltava els ciclistes.

A mitja ruta, es va fer una parada estratègica al Bosc de Can Ginebreda, que va permetre els participants admirar les escultures exposades en aquest entorn singular. Després, el recorregut es va dirigir cap a Banyoles, a prop de l’estany, i finalment, els ciclistes van trobar-se amb el carril bici que els portaria de tornada a Girona.

Amb un recorregut d’aproximadament 65 km, la jornada va durar unes 5 hores, depenent de l’estat físic de cada participant. Els ciclistes van fer una parada a La Cooperativa de Sarrià de Ter per refrescar-se i recuperar forces abans de completar el trajecte.

Com comenta Jordi Espinosa, delegat de Ciclisme Girona, “ha estat una jornada solidària, no competitiva, i amb un propòsit benèfic que ha deixat una empremta positiva en tots els participants”. Bona pedalada!

Entrada anterior
Uneix-te a Gòspel Barcelona
Entrada següent
Apunta’t a Canto Coral y Góspel Madrid!
Menú