Bàsquet Barcelona: Draft 2022!

T’agrada el bàsquet? La secció degana del bàsquet associatiu busca nous jugadors per reforçar els seus equips que participen en la Lliga Social 2022.

          “Es tracta d’una competició que estem jugant amb molta il·lusió i una gran competitivitat”, explica Xavier Aparicio, un dels puntuals de Bàsquet Barcelona.

Lliga Social 2022

Els partits es disputen a les instal·lacions de la Salle i, en el moment d’editar aquesta informació, Barna Lakers continuava liderant la classificació, tot esdevenint la sorpresa del torneig, seguit dels Celtics, Jugoplastika i Can 60. Cal destacar, afegeix en Xavier, que “els partits son molt entretinguts, ja que s’acostumen a decidir per diferències mínimes, pròrrogues incloses”.

          Amb el partit memorial Joan Puig, que disputaran un combinat de jugadors de la secció contra un equip federat convidat, i amb la Copa Social, com els altres dos gran compromisos de la secció, Bàsquet Barcelona celebra, sobretot, “haver aconseguit tornar a la normalitat de la nostra activitat”.

Apunteu-vos-hi!

I és en aquest marc tan atractiu, que els companys barcelonins llancen una crida a tots els col·legues aficionats al bàsquet i amb ganes de compartir l’esport que els apassiona en molt bona companyia, que no ho dubtin més i que s’inscriguin a la secció.

          Només cal tenir-ne ganes! El Draft ha començat!…

www.lasoci-basquetbarcelona.blogspot.com

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 23 AL 29 DE MAIG
Entrada següent
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 30 DE MAIG AL 5 DE JUNY
Menú