Bàsquet Barcelona disputa la Lliga Social 2022/23

La secció barcelonina de la cistella afronta la temporada amb il·lusions renovades molts esdeveniments per explicar. D’entrada, la Lliga Social 2022/23 ja està en marxa, amb els quatre ‘clàssics’, és a dir, el ‘pòquer’ d’equips que configuren el quadre de Bàsquet Barcelona.

          “Estem parlant de quatre formacions competitives, que compten amb la incorporació de companys nous”, explica el Xavier Aparicio, un dels puntals de la secció barcelonina, a banda de ser el seu ‘cronista oficial’.

          En el moment de signar aquesta informació, quan ja s’havien disputat 6 jornades, Jugoplastica i Celtics encapçalaven la classificació, amb quatre victòries i dues derrotes, mentre Barna Lakers i Can 60 acumulaven dues victòries i dues derrotes.

Jugoplastica guanya el 3×3

Bàsquet Barcelona va arrancar le temporada amb la disputa del Torneig Social 3×3, en què, després de dues jornades de joc intens, el trident de la Jugoplastika va aconseguir la victòria, en imposar-se a la final al trident presentat pels Celtics.

          Pel que fa a la participació de la secció barcelonina a la Copa Associació disputada a Granada, tot i només poder guanyar un dels tres partits jugats, “vam gaudir de la companyia dels companys d’arreu amb els qui compartim el projecte de Soci i l’afició pel bàsquet”, reflexiona el Xavier.

          Si t’agrada el bàsquet i vols jugar-lo, l’opció de Bàsquet Barcelona és abslotament infal·lible! T’hi apuntes?… www.lasoci-basquetbarcelona.blogspot.com

Entrada anterior
Esquí Còrdova esquia a Sierra Nevada
Entrada següent
Tenerife: el ‘maridatge’ que sempre funciona!
Menú