Alta on-line

No t’ho pensis més!

Si treballes a CaixaBank o la Fundació “la Caixa” et pots donar d’alta a l’Associació del Personal de “la Caixa” i gaudir de l’esport, la cultura, la solidaritat i els molts avantatges que tenim i que volem compartir amb tu.

Fer-se de la Soci i formar part d’aquesta gran família implica poder apuntar-se a qualsevol secció o activitat de l’Associació, i rebre aportacions econòmiques per participar de les activitats de les seccions de les quals formis part.

Et convidem a ser dels nostres!

PREGUNTES FREQÜENTS

Qui s'hi pot associar?
La meva família se'n pot beneficiar?
Estic obligat/da a ser d'alguna secció?
Puc crear una sección nova?
Fins quan puc ser de la Soci?
Com em puc fer de la Soci?
Què costa ser de la Soci?
Qui s'hi pot associar?

Tots els empleats en actiu, jubilats, prejubilats i afectats per un ERE de CaixaBank i la Fundació “la Caixa” poden formar part de l’Associació del Personal de “la Caixa”.

La meva família se'n pot beneficiar?

Sí, els familiars de primer i segon grau d’un associat també poden donar-se d’alta a la Soci i beneficiar-se de tots els avantatges. Així doncs, avis, pares, germans, fills i nets, així com el cònjuge o parella, avis del cònjuge o parella, sogres, cunyats i gendre/nora, sense que sigui necessari que hi hagi convivència.

Estic obligat/da a ser d'alguna secció?

No, no cal. Sempre pots beneficiar-te d’activitats per a tota la família, dels avantages al col·lectiu i participar a totes les activitats del PAS-Voluntaris de “la Caixa”.

Puc crear una sección nova?

Si, si no trobes la secció a la qual t’agradaria apuntar-te a la teva zona, pots cear-la. Només has de fer la proposta i, si hi ha quòrum, ja podràs practicar la teva afició.

Fins quan puc ser de la Soci?

Pots formar part de la Soci sempre que siguis treballador de CaixaBank o la Fundació Bancària “la Caixa”, i també si et jubiles, et prejubiles o t’aculls a un ERE en alguna d’aquestes dues entitats.

Com em puc fer de la Soci?

per dona-te d’alta i poder gaudir de tots els serveis i els avantatges del nostre col·lectiu només cal clicar l’opció “associa’t” i emplenar el formulari que hi trobaràs.

Què costa ser de la Soci?

Un import simbòlic: la quota anual per a associats és de 45 euros i de 42,35 euros la dels familiars majors de 17 anys (els menors d’aquesta edat tenen quota gratuïta). Aquests imports corresponen als 12 mesos de l’any natural en curs.

DONAR-SE D’ALTA

La quota anual per a associats és de 45 euros i de 42,35 euros la dels familiars majors de 17 anys (els menors d’aquesta edat tenen quota gratuïta). Aquests imports corresponen als 12 mesos de l’any natural en curs.


Per a les noves altes, l’import de la quota es calcula en proporció als mesos que restin d’any natural en el moment de sol·licitar l’alta (sent l’import mínim de tres mensualitats), a comptar a partir del mes següent a l’aprovació de l’alta.


Utilitza aquest formulari per sol·licitar l’alta com a associat o associada i descobreix les avantatges que comporta:

DADES PERSONALSSi estàs en actiu, l'adreça electrònica 1 ha de ser de caixabank.com o fundaciolacaixa.org.

DADES POSTALS


s/n

DADES DE "La Caixa"

Indica el centre de treball amb cinc dígits, afegint els zeros a l'esquerra que siguin necessaris.


Revista    Vull rebre la revista en paper
* Camps obligatorisEmplenant aquest formulari declares que coneixes i acceptes expressament les condicions d'ús i la política de privacitat de la present web.

Alhora, prestes el teu consentiment tant a l'Associació per recollir com a CaixaBank per comunicar a aquella les dades referents al centre de treball en el qual et trobis adscrit en cada moment, amb la finalitat que l'Associació pugui dirigir-te les comunicacions pròpies de la seva activitat.

Així mateix, autoritzes a l'Associació del Personal de “la Caixa” a enviar instruccions a la teva entitat per a càrrecs al teu compte i a l'entitat per efectuar-los en el teu compte seguint les instruccions de l'Associació. Com a part dels teus drets, estàs legitimat al reemborsament per la teva entitat en els termes i condicions del contracte subscrit amb l’entitat. La sol·licitud de reemborsament s'haurà d'efectuar dins de les vuit setmanes que segueixen a la data del càrrec en compte. Pots obtenir informació addicional sobre els teus drets a la teva entitat financera.

L’Associació del Personal de “la Caixa” tractarà les teves dades per gestionar la teva alta i els càrrecs, mantenir el contacte i enviar-te comunicacions informatives i comercials sobre els nostres productes, serveis i activitats. Més detalls de com tractem les teves dades a la nostra Política de privacitat. Pots exercir els teus drets de protecció de dades i obtenir més informació escrivint-nos a info@lasoci.org.

Finalment, en base a l'interès legítim derivat del compliment de la finalitats recollides en els estatuts de l’Associació (fomentar la companyonia, promoure activitats culturals i esportives així com la consecució dels fins socials de "la Caixa") i d'acord amb la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l'honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, l'Associació del Personal de "la Caixa" podrà utilitzar indistintament totes o part de les imatges, fotografies, vídeos, vídeos amb veu, material gràfic, etc., en les quals intervens com a model, entrevistat o participant secundari en les activitats de l'Associació, per publicar-les en webs, xarxes socials i mitjans de comunicació propis o externs de l'Associació sense cap limitació territorial ni contraprestació econòmica.

Menú