Actividades Subacuáticas Madrid se submergeix en aigües de La Herradura

A la costa de Granada, banyada pel mar d’Alboran, es troba La Herradura, un dels millors destins de les nostres costes per practicar el busseig. Allà s’hi han catalogat més de 250 espècies diferents, entre les quals algunes en perill d’extinció com el corall taronja o el corall canelobre, fet que converteix aquest destí en un paradís per a la fotografia submarina.

La principal característica dels fons marins de La Herradura és que la roca està viva. Hi ha pedres i parets cobertes d’una gran diversitat de coralls, anemones, espirògrafs, ascidis, esponges, estrelles de mar, etc. i, associats a aquests organismes, una gran varietat de nudibranquis.

Actividades Subacuáticas Madrid ho sap molt bé tot això, i per a la immersió va comptar amb el suport del centre de busseig Open Water La Herradura. La seva ubicació estratègica, al mig de la badia, els va permetre navegar poc i optar per les dues zones de busseig que es troben als seus braços: el de la Punta de la Mona, a llevant, i el del Cerro Gordo, a ponent.

A més del fons marí, van poder gaudir també de la companyia d’una família de dofins mulers que viuen a la badia de La Herradura, que en més d’una ocasió els van acompanyar durant les excursions cap als punts de busseig.

Un cap de setmana esplèndid en tots els sentits!

Si tu també vols participar en aquesta secció, apunta-t’hi aquí!

Entrada anterior
Maçoneria i feminisme
Entrada següent
José Luis muñoz publica el 58è llibre
Menú