A Huelva en saben, de col·laborar amb els desfavorits!

Les seccions de Pesca Andalucía Occidental i Gastronomía Huelva “El Choco” van dur a terme, com en anys anteriors, el Concurs Anual de Pesca Infantil. Un total de 71 participants, amb edat màxima de 12 anys, van passar un dia magnífic de convivència i van gaudir d’aquesta activitat en família i de manera segura i divertida.

La inscripció dels participants, més una aportació econòmica per part del Club Deportivo Náutioc de Punta Umbría —que també va col·laborar amb les seves instal·lacions i embarcacions en aquest esdeveniment—, es va lliurar a l’ONG Resurrección, que té com a objectiu l’empara de famílies desestructurades i altres persones amb problemes econòmics de supervivència. El seu menjador social funciona tot l’any.

La iniciació dels nens a la pesca ofereix nombrosos beneficis físics, mentals i emocionals. Els brinda l’oportunitat de connectar-se amb la natura, desenvolupar habilitats motores, cultivar la paciència, la concentració i fomentar valors com ara el respecte i la responsabilitat.

Entrada anterior
Tornada a l’escola: aprofita tots els nostres descomptes!
Entrada següent
Karting Granada s’estrena!
Menú