Golf Sevilla hace un torneo para los nuevos inscritos

Amb onze jugadors es pot formar una alineació per jugar un partit de futbol, però amb onze jugadors també, es pot dur a terme un torneig de golf de qualitat esportiva i, sobretot, associativa de nivell alt.

          És el cas de la secció Golf Sevilla, una de les més actives en l’habilitat d’embocar una piloteta de diàmetre diminut amb cops precisos efectuats amb un pal, a un foradet situat més de cent metres de distancia del punt del cop inicial.

El golf els uneix

La secció sevillana ha començat la tardor amb ganes i en forma, tal com va quedar demostrat en el Torneig Social d’Iniciació que va tenir lloc al club Golf Hato Verde, de Sevilla, en un dia clar i amb una temperatura excel·lent per a la pràctica del golf.

          “De tant en tant, fem torneigs d’iniciació per als nous companys i companyes que s’inscriuen a la secció, i que els serveix per començar a prendre contacte amb el nostre esport”, explica el delegat sevillà, Jesús María Cascallana.

Diversió assegurada

“Ens ho vam passar molt bé i, de fet, el resum de la jornada podria ser: els onze nous companys de la nostra secció, van debutar en un torneig en què la diversió va ser la nota predominant”. Queda dit!

Entrada anterior
En Córdoba tienen su ‘espacio Soci’ bajo el agua
Entrada siguiente
Caelum triunfa en el festival ‘Catalunya Coral’
Menú