Ciclisme Girona disfruta los 150 km del OncoBike

Un autèntic ‘Tour on bike’’ particular de Ciclisme Girona! Esport i solidaritat, perfectament encaixats en clau de Soci!

          Anem a pams. La Fundació OncoLliga Girona va organitzar la cinquena edició de l’OncoBike 2022, una prova ciclista solidaria, amb la finalitat de recaptar fons per la lluita contra el càncer. En total, 35 equips han pres part en una prova espectacular, amb un recorregut de 150 quilòmetres, dividits en cinc trams, amb un desnivell acumulat de 2.800 metres. Per participar-hi, calia formar equips de quatre a sis ciclistes, entenent que els ‘bikers’ podien fer relleus entre ells, sempre però que com a mínim dos estiguin en ruta en tot moment.

Dos equips

Ciclisme Girona ha presentat dos equips de sis participants. “La cursa ha estat fabulosa, de recorregut i paisatge, per l’espectacular entorn de la Vall del Llémana dins del municipi gironí de Sant Gregori, a cavall entre les comarques del Gironès i la Garrotxa”, explica el delegat gironí, Jordi Espinosa, instants deprés d’haver creuat la línia d’arribada.   

          Com comenta el delegat, la cursa ha recorregut tota la Vall de Llémana, “en un continuu puja-baixa, tot culminant la majoria de cims que envolten la vall i creuant les localitats de Sant Gregori, de Sant Martí de Llémana, de Sant Esteve de Llémana, de Llorà i de Canet d’Adri”.

Prova superada!

Val a dir que els dos equips de Ciclisme Girona “han rodat a un nivell excel·lent, com ho demostra que s’ha aconseguint un temps per damunt de les expectatives i acaban la prova en una meritòria sisena i novena posició”, afegeix un Espinosa exhultant.

          A propòsit, el delegat volia expressar també, i que constés en acta, “l’agraiment als acompanyants que han substituit a asociats lesionats de darrera hora, ja que sense ells no hagués estat possible dur a terme aquesta activitat tan maca”.

          L’OncoBike 2022 ha estat un èxit de participación i d’organització, en tots els sentits.

La lluita que no s’atura

          En les edicions de 2016 i 2017, la recaptació obtinguda es va destinar a fer reformes en els pisos-residència que l’entitat té al costat de l’Hospital Dr. Josep Trueta, de Girona, amb l’objectiu de facilitar gratuïtament una habitació a les famílies dels malalts oncològics per allotjar-s’hi. 

          El 2018 i el 2019, la donació solidària es van destinar a finançar el nou servei d’Estètica Oncològica Integral, del Josep Trueta, que pretén prevenir i minimitzar els efectes secundaris dels tractaments oncològics.

          En l’edició d’enguany, els donatius es destinaran a  finançar aquest d’estètica oncológica i altres serveis destinats a millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

Soci Solidària

La participació de la secció Ciclisme Girona a l’OncoBike 2022 s’emmarca en el pla d’acció social de la Soci, atès que les nostres aportacions aniran destinades a col·laborar amb la Fundació Oncolliga Girona, tot complint amb l’objectiu de fer acciona solidàries per col·laborar amb tasques i projectes socials.

          Això és: ‘Esperit Soci’!

Entrada anterior
Gastronomía Burgos colabora con Cruz Roja
Entrada siguiente
Subacuáticas Valencia se sumerge en Tabarca
Menú