ACTIVITATS SOCIALS

Festa de Reis a Mallorca

     Data: 05-01-2019
 
 

FESTA DE REIS A MALLORCA

5 de gener de 2019

Places exahurides!!

Per possar-vos en llista de "reserva" cal enviar un correu a  info@lasoci.org fins avui 04-01-2019 fins les 14 horese

 

Vine a la festa de Reis de la Soci a Mallorca!

Hi haurà un espectacle, sortirem a veure la cavalcada, i després els Reis lliuraran en persona els regals als nostres nens, un moment molt emocionant per a ells: 

 

A les 17.00 hores: inici de l'espectacle. Els nens accediran a la sala acompanyats per un adult per família. Les persones que no puguin accedir a la sala, podran seguir l'espectacle (d'uns 45-60 minuts de durada) des del saló contigu a través d'una pantalla.

 

A les 18.00-18.30 h: cavalcada de Reis Mags. Tots els assistents es reuniran per veure junts la cavalcada

 

Un cop finalitzada la cavalcada: lliurament de regals per part dels Reis Mags. Tots els assistents accediran de nou a la sala per tal que els Reis Mags puguin lliurar els regals als nens. S'intentarà fer per ordre alfabètic i demanem que, un cop els nens tinguin els regals, la família surti de la sala. Així podrà ser tothom present (nens i familiars) en aquest moment.

 

 

UBICACIÓ: CaixaForum de Palma.

HORA: 17.00 hores.

LLIURAMENT DE REGALS: El lliurament dels regals es pot fer els dies 3 i 4 tot el dia i el dia 5 de gener només pel matí a la seu del CaixaForum (Plaça de Weyler número 3, Palma).

Els regals han d'estar MOLT BEN IDENTIFICATS, indicant amb tota claredat el nom del nen o nena destinatari/a.

IMPORTANT: Aforament limitat a 156 persones. Al saló d'actes, per normes de seguretat, NO podran accedir cotxes infantils. S'hauran de deixar al hall de la sala.


Teodor Roviralta, 65 - 08035 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci