ACTIVITATS SOCIALS

Presentació del llibre Mira'm als ulls a Barcelona

     Data: 10-10-2017
 
 

Presentació del llibre del premi de relats curts MIRA'M ALS ULLS

I emporta't un llibre de la primera edició de regal!

 

T'esperem el 10 d'octubre a Barcelona per descobrir la segona edició del llibre "Mira'm als ulls" i participar d'un acte en el qual coneixeràs els autors finalistes i els companys associats que han posat el seu granet de sorra en aquest gran projecte solidari de l'Associació.


A més de lliurar els premis als finalistes, l'acte estarà amenitzat per les seccions deTeatre Barcelona i Música Moderna Barcelona.

 

 

Lloc: CaixaForum Barcelona

Hora: 19.00 h

Agenda:

>> Benvinguda i parlaments.

>> Lectures dramatitzades de la mà de Teatre Barcelona: DEIXA'T SORPRENDRE! Teatre Barcelona ha preparat una lectura dramatitzada d'alguns dels relats finalistes inclosos a la segona edició del llibre "Mira'm als ulls". De ben segur que t'emocionaràs, riuràs i et sorprendràs amb la posada en escena dels relats.

>> Concert de la mà dels Jurassic's Sweet Band, de la secció de Música Moderna Barcelona: BALLA A BON RITME! Per tancar l'acte, els Jurassic's Sweet Band de Música Moderna Barcelona posaran tot el bon rotllo i tot el repertori de cançons triades per a l'ocasió, perquè l'auditori canti i balli amb ells. Un final de festa per a una festa de la solidaritat!

 

Aquí pots veure el resum de la presentació de la primera edició del llibre a Barcelona:

 


Teodor Roviralta, 65 - 08035 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci