Convocat el Concurs Infantil de Felicitacions

Volem que ens envieu la vostra nadala per felicitar el Nadal o l’Any Nou!

 

 

Una de les moltes coses boniques que té el Nadal és fer les felicitacions, entès com un acte simple de gratitud i d’amistat cap a les persones que més estimem així com també a les coneixences que apreciem i a les quals ens agrada recordar-los que pensem en elles en aquestes dates tan assenyalades. El Nadal és temps d’intercanviar bones intencions i de desitjar-nos que les coses ens vagin bé. En aquest sentit, les felicitacions nadalenques són un testimoni agradable, tant de fer com de rebre.


Doncs bé, recollint aquest sentiment, a la Soci convoquem el primer Concurs Infantil de Felicitacions Nadalenques, per a nens i nenes fins als 12 anys (inclosos). Volem que ens envieu postals de felicitació del Nadal o de l’Any Nou fetes per vosaltres i que participeu en el Concurs Infantil de Felicitacions de la Soci.


Només cal que hi poseu ganes i enginy per fer un dibuix que us surti de l’ànima i un text personal de felicitació de les festes de Nadal o de bons desitjos per a l’Any Nou. Volem que la vostra creativitat ens ompli a tots. Quan tingueu feta la vostra felicitació, cal que ens l’envieu per correu electrònic a l’adreça info@lasoci.org, i nosaltres la rebrem molt il·lusionats.


Totes les felicitacions que ens envieu ens faran la mateixa il·lusió, però en triarem una i la publicarem en el proper número de la Revista de la Soci, corresponent al mes de gener. Podeu enviar les vostres felicitacions fins al dijous 20 de desembre.


Les esperem. Ens faran molta il·lusió. Bon Nadal!


Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci