EDUCACIÓ FINANCERA A LES ESCOLES

 

 

Dins el marc del PAS (Pla d'Acció Social), un dels projectes als quals donem suport és el Projecte EFEC, a través del qual s'ofereix a les escoles públiques, concertades i privades de Catalunya la possibilitat que els alumnes de 4t d’ESO rebin educació financera personal bàsica.

 

Aquest objectiu s’emmarca en les recomanacions d’organismes internacionals (OCDE, Unió Europea), per tal de dotar la ciutadania de millors competències per gestionar els seus estalvis, despeses, inversions i decisions financeres en general, i obtenir progressivament els avantatges en menors incidències, augment de l’estalvi, inclusió financera i evitar el sobreendeutament.

 

Ja estan obertes les inscripcions de la 7a edició. Apunta-t'hi, i participa-hi com a formador!

 

INSCRIPCIÓ
(http://bit.ly/1EdnF7n)

 

I no t'oblidis d'indicar la teva ENTITAT DE PROCEDÈNCIA: La Caixa (Associació Personal).

 

La 6a edició d’EFEC es va tancar amb 359 centres participants, i en aquestes sis edicions ja s’han impartit més de 15.000 tallers que han arribat a gairebé 88.000 alumnes d’arreu del territori. A la 4a edició d’EFEC Adults també s’han superat els centres participants a la passada edició, i s'ha arribat a 47 centres de formació d’adults, on 71 voluntaris han impartit 160 tallers a 1.731 alumnes.

 

Adhereix-te al PAS si encara no ho has fet i participa tu també en aquest projecte!

 


Teodor Roviralta, 65 - 08035 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci