APP

 

Vols estar a l'última? Descarrega't l'app per a mòbil de la Soci!

 

PORTA LA SOCI ALLÀ ON SIGUIS!

 

Vols ser el primer en assabentar-te de les novetats de la Soci? Descarrega't l'app i gaudeix de tota la informació al teu smartphone! És la millor manera d'estar sempre connectat i al dia del que passa a la Soci. No volem que et perdis res! A més, té molts avantatges. Descobreix-los tots aquí!

 

 

 

 

Per facilitar-te la vida associativa, i perquè volem que estiguis més i millor informat, l'app et permet:

 

- Consultar totes les activitats, a tot el territori o només a la teva zona. Els associats també trobareu un enllaç directe al web, des d'on us podreu inscriure a vosaltres i els vostres beneficiaris a aquelles que més us interessin.

- Rebre notificacions cada vegada que es crea un nou esdeveniment d'alguna de les seccions de les quals n'ets membre. També rebràs una notificació de confirmació quan t'inscriguis a una activitat, així com un recordatori 48 hores abans de l'activitat.

- Consultar les notícies per estar al dia de tot el que passa a l'Associació.

- Posar-te al dia dels descomptes dels quals pots beneficiar-te només per ser membre de l'Associació, i accedir als detalls i condicions des de qualsevol lloc.

- Accedir fàcilment als vídeos de les activitats, per recordar i gaudir de tots els esdeveniments i compartir-los amb els teus.

- Consultar la revista mensual així com altres documents d'interès.

 

 

Disponible per a Android (sistemes 2.3 i superiors) i iPhone (sistemes IOS7 i IOS8), pots descarregar-la des de Google Play i App Store.

               

 

 


Teodor Roviralta, 65 - 08035 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci