IX Copa Associació de Bàsquet 2019

 

 

 

IX Copa Associació de Básquet 2019

 

 

Baloncesto Múrcia signa una organització impecable i Baloncesto Bizkaia torna a aixecar la Copa

 

La foto correspon als dos equips finalistes de la IX Copa Associació de Bàsquet, que va tenir lloc a Múrcia el 30 de març. Els comentaris de tots els qui van assistir a la festa del bàsquet associatiu va ser unànime respecte de l’organització: “ha estat impecable”. I és que els companys de Baloncesto Murcia, amb el delegat José Francisco Campuzano sempre pendent del mínim detall, ho van brodar.

 

La distància propera entre l’hotel on s’allotjaven els equips amb els acompanyants i el pavelló on es va disputar el torneig, va ser un altre dels aspectes positius a destacar, ja que va facilitar la convivència entre tots els basquetbolistes.

 

Bizkaia repeteix victòria

La novena edició de la Copa Associació de Bàsquet va comptar amb la participació de sis seccions: Bàsquet Barcelona, Baloncesto Valencia, Baloncesto Sevilla, Baloncesto Campo de Gibraltar (debutant), Baloncesto Bizkaia (vigent campiona) i l’amfitriona de Baloncesto Murcia.

 

Després de disputar-se una fase prèvia amb partits en alguns casos molt disputats, precisament l’equip local de Baloncesto Murcia va donar la gran campanada i es va classificar per disputar la final amb Baloncesto Bizkaia, la secció favorita que, en el partit decisiu, va fer bons els pronòstics i es va acabar imposant.

 

Amb un joc d’un nivell superior a la resta, els biscaïns, que defensaven el títol assolit l’any passat a Barcelona, van repetir victòria. Enhorabona a tots!

 

Teodor Roviralta, 65 - 08035 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci