IMPORTANT: Bar-restaurant de Teodor Roviralta

 

BAR-RESTAURANT

 

Eurest, l'empresa que gestionava la cafeteria i restaurant del local de Teodor Roviralta, ha decidit deixar de donar servei a partir del dia 1 de juliol de 2018.

 

Com ja saps, la Junta Rectora va aprovar, per majoria, signar un nou conveni tant amb CaixaBank com amb la Fundació que comporta un canvi de la seu social a les instal·lacions del Club Natació Montjuïc. També hauràs pogut observar una disminució en les activitats a Teodor Roviralta: tancament de l'auditori i de la piscina, per la qual cosa aquest estiu ja no s'hi ha pogut fer el casal d'estiu, etc. La Junta Directiva ha intentat negociar amb Eurest el manteniment del servei fins al trasllat efectiu, però la seva actitud intransigent i la petició d'unes desmesurades compensacions econòmiques ho han fet impossible.

 

Volem informar-te que el Club Natació Montjuïc disposa d'un bar-restaurant  (www.keymontjuic.com | 933320397) que ofereix els seus serveis tant els dies laborables com els festius, i que disposa d’un ampli aparcament, que posem a la teva disposició a partir d'aquest moment, encara que el trasllat no sigui efectiu.

 

Pel que fa a les instal·lacions de Teodor Roviralta, estem fent gestions per poder oferir un servei de vending amb màquines expenedores de begudes calentes, fredes i snacks.

 

Ben cordialment,

Junta Directiva

 

Teodor Roviralta, 65 - 08035 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci