Caixabank: millor entitat de banca privada a Espanya

CaixaBank repeteix per quart any consecutiu com a millor entitat de banca privada d'Espanya

CaixaBank ha estat escollida per quart any consecutiu com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018 per la revista britànica Euromoney. CaixaBank s'ha imposat a més de 2.000 entitats privades i gestors de grans patrimonis de tot el món per la qualitat dels seus serveis i el seu model de negoci, segons ha informat aquest dimarts en un comunicat.

 

El banc que presideix Jordi Gual ha aconseguit també el primer lloc en unes altres nou categories de l'enquesta realitzada per Euromoney, com serveis específics per a clients d'alts patrimonis, assessorament en filantropia, inversió socialment responsable i d'impacte social o innovació tecnològica i experiència del client.

 

Aquest reconeixement, assegura Jordi Gual, “reflexa l'excel·lència en el servei” que busca CaixaBank en la seva relació amb el client i una metodologia d'assessorament “rigurosa i totalment personalitzada, que desenvolupa un equip humà de gestors altament qualificats”.

 

CaixaBank ha crescut en l'últim any un 5,5% en patrimoni gestionat per Banca Privada, fins als 63.203 milions d'euros, i un 6,3% en número de clients, fins als 58.491, segons ha apuntat el conseller delegat de l'entitat, Gonzalo Gortázar.

 

CaixaBank Banca Privada, el negoci de CaixaBank especializat en la gestió de patrimonis de més de mig milió d'euros, combina el servei universal d'oficines, amb més de 5.000 sucursals, amb l'assessorament especializat a través d'un equip de més de 500 gestors i 46 centres en tota Espanya. CaixaBank Banca Privada disposa també de l'equip Altium, dedicat a la gestió de patrimonis superiors als 10 milions d'euros.

 

 

Font: La Vanguardia

 

Més informació

 

Teodor Roviralta, 65 - 08035 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci