Diploma de La Marató de TV3 2017

 

Un any més, hem col·laborat amb La Marató de TV3. Enguany, l’edició està dedicada a les malalties infeccioses i hem aconseguit recaptar 2.835 euros en el seu benefici gràcies a les activitats realitzades per Cant Coral Barcelona i Música Moderna Barcelona.

 

La suma d’esforços va fer possible un nou èxit de La Marató de TV3, que va assolir un marcador al final del programa de 7.215.676 euros, pendent encara del tancament definitiu dels donatius. Gràcies a totes les aportacions, entre les quals hi ha la nostra, es podran dur a terme projectes d’investigació, diagnòstic i tractament d’aquestes malalties.

 

Des de la Fundació La Marató de TV3 ens han fet arribar el diploma acreditatiu de la nostra col·laboració a l’edició 2017, dedicada a les malalties infeccioses.

 

Benvolguts amics i amigues,

 

Aquestes línies són per agrair-vos, un any més, la vostra col·laboració en La Marató de TV3. Gràcies a vosaltres, La Marató 2017 ha tornat a ser un èxit, tant de participació com de recaptació. Vam aconseguir un marcador final del programa de 7.215.676 €, pendent encara del tancament definitiu, que farem el 31 de març. Com sabeu, aquests diners es destinaran a la recerca biomèdica per avançar en l’esperança i la qualitat de vida de les persones amb malalties infeccioses.

 

Gràcies a vosaltres i a la resta d’entitats i associacions com la vostra, La Marató s’ha convertit en un referent internacional de solidaritat. Ja en fa 26 edicions i això no s’atura. La solidaritat creix a Catalunya cada any, amb més entitats i amb més associacions que hi volen participar.

 

Vosaltres sou l’ànima de La Marató. Ens fa molt feliços veure que, arreu del territori, a cada poble o ciutat, la gent es mobilitza per La Marató. Famílies i pobles sencers es bolquen en aquest gran projecte col·lectiu. No hi ha aportació petita. Cada euro que ens doneu ens ajuda i ens anima a seguir endavant i a tornar a treballar amb força per La Marató del pròxim any.

 

Per reconèixer la vostra implicació en La Marató i perquè la feu extensiva a les entitats i empreses que han col·laborat amb vosaltres, podeu descarregar-vos el diploma acreditatiu.

 

Moltes gràcies de nou i rebeu una forta abraçada,

 

Lluis Bernabé

Director

 

Tot un èxit del qual ens en podem sentir partícips!

 

Diploma La Marató de TV3 2017

 

 

Sardenya, 521-523, baixos - 08024 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci