Gran èxit en el Premi de Relats Mira'm als ulls

 

 

Un cop tancada la segona edició del Premi de Relats Mira'm als ulls, podem anunciar amb gran joia que, enguany, hem rebut un total de 1.180 relats, dividits en quatre categories: infantil, juvenil, adult i sènior. Moltes gràcies a tots per participar-hi!

 

A més, ja podem comunicar que l'entitat beneficiària del llibre que contindrà els relats guanyadors, i que ha estat la més votada per decisió popular i aprovada per la nostra Junta Directiva, ha estat ANSEDH, Asociación Nacional del Síndrome de Ehlers-Danlos, Hiperlaxitud y Colagenopatías. Enhorabona!

 

ANSEDH és una organització sense ànim de lucre que es dedica a donar suport, ajudar i orientar els afectats per les síndromes d'Ehlers-Danlos (un grup de malalties genètiques hereditàries, discapacitants i potencialment mortals) i els seus familiars, ja que en ser considerada una malaltia rara hi ha nombroses dificultats per obtenir un diagnòstic. També promou la investigació científica de les síndromes i les seves conseqüències. Tot això amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones que les pateixen.

 

Ara només falta conèixer quins seran els relats guanyadors. Molta sort a tots els participants!

 

Teodor Roviralta, 65 - 08035 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
Fax 93 211 52 66
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci