Diploma de La Marató de TV3 2016

Des de la Fundació La Marató de TV3 ens han fet arribar el diploma acreditatiu de la nostra col·laboració a l’edició 2016, dedicada a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

 

Benvolguts amics,

Em plau fer-vos lliurament del diploma acreditatiu de la vostra col·laboració a l’edició 2016 de La Marató de TV3, dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. 

 

La vostra aportació ha estat molt valuosa per a la sensibilització i recaptació de fons destinats a projectes d’investigació biomèdica d’aquestes malalties.

 

La Marató es consolida un any més com un projecte solidari a tot Catalunya, gràcies a la participació tant individual com col·lectiva d’entitats i associacions com la vostra. Un projecte de tots.

 

La suma d’esforços va fer possible un nou èxit de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, tant en la divulgació com en el marcador final del programa de 8.490.607 euros, pendent encara del tancament definitiu dels donatius que farem el 31 de març.

 

Per això, us vull fer arribar el diploma acreditatiu de la vostra participació en aquesta 25a edició, en format digital per poder-lo reenviar als vostres col·laboradors.

 

Espero poder-vos retrobar a la pròxima Marató.

 

Us agraeixo, un cop més, la vostra col·laboració i aprofito l’oportunitat per saludar-vos molt cordialment.

Lluís Bernabé
Director

 

Tot un èxit del qual ens en podem sentir partícips!

 

 

Teodor Roviralta, 65 - 08035 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
Fax 93 211 52 66
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci