Alta a la Soci

 

La quota anual per a associats és de 45 euros i de 42,35 euros la dels familiars majors de 17 anys (els menors d'aquesta edat tenen quota 0,00 euros). Aquests imports corresponen als 12 mesos de l’any natural en curs.

Per a les noves altes, l’import de la quota es calcula en proporció als mesos que restin d’any natural en el moment de sol·licitar l'alta (sent l’import mínim de tres mensualitats), a comptar a partir del mes següent a l’aprovació de l’alta.

 

Utilitza aquest formulari per sol·licitar l'alta com a associat:

DADES PERSONALS

     
Nom:    *
Cognoms:    *
Nacionalitat:    *
DNI:    *
Data naixement:    *
Estat civil:    *
Fills:    *
Sexe:    *
Situació:    * 
Núm. dipòsit (IBAN):    *
   
Si no coneixes o no vols posar els dígits de control, escriu ** en el seu lloc
     
Telèfon 1:    *
Telèfon 2:   
Telèfon 3:   
     
Adreça electrònica 1:    *
Adreça electrònica 2:   
   
L'adreça electrònica 1 ha de ser de caixabank.com o fundaciolacaixa.org.
Pàgina personal:   
     

DADES POSTALS

     
Tipus de via:    *
Nom de la via:    *
Número:    s/n * info
Resta:     hola alt
CP:    * info
Població:   
     

DADES DE "La Caixa"

     
Centre de treball:   
   
Nom del centre:   
Número empleat:   
Alta a "la Caixa:"   
     

Revista:    Vull rebre la revista en paperEmplenant aquest formulari declares que coneixes i acceptes expressament les condicions d'ús i la política de privacitat de la present web.

 

Alhora, emplenant aquest formulari, prestes el teu consentiment tant a l'Associació per recaptar com a "la Caixa" per comunicar a aquella les dades referents al centre de treball al qual et trobis adscrit en cada moment, per tal de que l'Associació pugui dirigir-te les comunicacions pròpies de la seva activitat.

 

Així mateix, autoritzes a l'Associació del Personal a enviar instruccions a la teva entitat per càrrecs al teu compte i a l'entitat per a efectuar els càrrecs en el teu compte seguint les instruccions de l'Associació del Personal. Com a part dels teus drets, estàs legitimat al reemborsament per la teva entitat en els termes i condicions del contracte subscrit amb la mateixa. La sol·licitud de reemborsament s'haurà d'efectuar dins les vuit setmanes que segueixen a la data del càrrec en compte. Pots obtenir informació addicional sobre els teus drets en la teva entitat financera.

 

De conformitat amb el que disposa la normativa vigent en protecció de dades (RGPD), t’informem que les dades personals seran tractades sota la responsabilitat de l’Associació del Personal de “la Caixa” per resoldre les teves consultes o peticions i enviar comunicacions sobre els nostres productes i serveis, i es conservaran mentre existeixi un interès mutu, i no seran cedides a tercers, llevat d’obligació legal. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició enviant un missatge a info@lasoci.org, i si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.agpd.es.

 

Finalment, manifestes la teva conformitat expressa i autorització perquè l'Associació del Personal de "la Caixa" pugui fer servir indistintament totes les teves imatges, fotografies, vídeos, vídeos amb veu, material gràfic, etc., o part d'elles, en les quals intervens com a model, entrevistat o participant secundari en les activitats de l'Associació. Més informació aquí.* Camps obligatoris

 

Tria la teva situació laboral com a empleat de "la Caixa"
Introdueix només números
Utilitza aquest camp per a completar la adreça. Porta, pis, escala, etc.
Escriu el codi postal i automàticament apareixerà el nom de la població.
Si no apareix la teva població, escriu-la manualment.

Teodor Roviralta, 65 - 08035 Barcelona
Tel. 93 211 15 44
info@lasoci.org - Centre 9099
Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci Lasoci